Sosyal medyadan kadınları tehdit eden iki göçmen sınır dışı edilecek

Suriye uyruklu 2 göçmen, sosyal medyada kadınlara yönelik hakaret ve tehditte bulundukları konuşmanın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından biri İzmir´de, diğeri ise Aydın'da gözaltına alındı. Kişiler, Türkiye'ye giriş yasağı konulup, sınır dışı edilmek üzere Aydın İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Suriye uyruklu 2 kişi, Türkiyeli bir erkekle sosyal medyada yaptıkları görüntülü görüşme sırasında kadınlara yönelik taciz ve tehdit söylemlerinde bulundu.

Videoda 2 kişinin kadınlara tecavüz etmekten bahsettiği görüldü.

Soruşturma başlatan polis ekipleri, iki şüpheliden M.E.A.´yı İzmir'de, K.S.A.´yı ise Aydın'ın Didim ilçesinde gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından 2 erkek, adliyeye sevk edildi.

İfadeleri alınan şüpheliler, savcını talimatıyla sınır dışı edilmek üzere Aydın İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Kamu düzenini bozup, infial yaratmak suçlarından Türkiye'ye giriş yasağı da getirilen 2 şüphelinin yarın sınır dışı edilecekleri bildirildi.


Editör notu: Şiddeti yeniden üretmemek adına bahsi geçen görüntüyü yayınlamıyoruz.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Erdoğan-Özel görüşmesinin perde arkası ve Sosyalist 10 Emir Diyanet, “Bütçeyi nasıl ezeceğini” konuştu: Beş yıldızlı otelde müzikli toplantı Bir kuş sütü eksik Ağbaba'dan Erbaş'a: Aracın günlük kirası 2 buçuk aylık emekli maaşı, insanda ahlak olur 2 milyon TL ödeyip ne danışacaksınız?