Süper Lig’de küme düşen takımlar açıklandı

2018/2019 sezonunda Süper Lig’e veda eden son iki takım belli oldu. Akhisarspor’un ardından Bursaspor ve Erzurumspor da lige veda etti. Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Bursaspor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlılar ligi 37 puanla 16.sırada tamamladı. Göztepe ise kendi sahasında Ankaragücü ile karşılaştığı maçta 2-1 galip gelerek avantajı kaçırmadı. Bu sonuçların ardından […]

2018/2019 sezonunda Süper Lig’e veda eden son iki takım belli oldu. Akhisarspor’un ardından Bursaspor ve Erzurumspor da lige veda etti.

Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Bursaspor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlılar ligi 37 puanla 16.sırada tamamladı.

Göztepe ise kendi sahasında Ankaragücü ile karşılaştığı maçta 2-1 galip gelerek avantajı kaçırmadı. Bu sonuçların ardından Göztepe’nin 38 puanla 15.sırada kaldığı lige 1 puan gerisindeki Bursaspor veda etmiş oldu.

Maçı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Erzurumspor ise amacını gerçekleştiremedi. Takım, deplasmanda Kayserispor’u 2-0 mağlup etmesine rağmen Göztepe ve Bursaspor’un kazanmasıyla 35 puanla 17.sırada Süper Lig’e veda etti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İspanya basınında gündem Arda Güler Amedspor şampiyonluğu garantiledi! 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nötralize edildi Ve Batman Petrolspor şampiyon Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'in sağlık durumuna ilişkin açıklama