Şüpheli ölüm: Eski manken Firdevs Alkan, evinde ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, eski manken Firdevs Alkan evinde ölü bulundu. Alkan'ın ölümü şüpheli olarak değerlendirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muğla'da 51 yaşındaki eski manken Firdevs Alkan evinde ölü bulundu.

Saat 06.30 sıralarında Bitez Mahallesi'nde bulunan bir site içerisinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, gece saatlerinde eve gelen Firdevs Alkan, uyumak için koltuğa uzandı.

Firdevs Alkan'ın kendisine cevap vermediğini ve hareketsiz olduğunu gören eşi, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Yapılan kontrolde Alkan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Alkan'ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine polis ekiplerince evde inceleme yapıldı.

Savcının çalışmasının ardından Firdevs Alkan'ın cansız bedeni kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Alkan'ın alkol aldıktan sonra sakinleştirici ilaç içtiği ileri sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

(DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yaşam hakkına tayin engeli Metroda kadın yolcuyu taciz eden erkeğin 2 istismar kaydı olduğu ortaya çıktı Erkek arkadaşının öldürdüğü iddia edilmişti: Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak Feminist Gece Yürüyüşü davasında tüm sanıklar beraat etti Bu pazarda her şey kadınların