Taksim'deki saldırıda hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 6 kişi son yolculuklarına uğurlandı.

İstanbul Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20 sıralarında meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı.

Bombalı saldırıda hayatını kaybedenler bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Arzu Özsoy-Yağmur Uçar

Saldırıda yaşamını yitieren Arzu Özsoy ve kızı 15 yaşındaki Yağmur Uçar için Bahçelievler'de bulunan Şirinevler Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğretmen olduğu öğrenilen anne Özsoy ile kızı Yağmur Uçar için düzenlenen törene yakınları ve oyuncu baba Nurettin Uçar katıldı.

Yusuf-Ecrin Meydan

Saldırıda yaşamını yitiren 34 yaşındaki Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanı Yusuf Meydan ile kızı Ecrin Meydan’ın (9) cenazeleri ise Adana Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bazı milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar da katıldı.

Patlamada, Yusuf Meydan'la aynı kurumda çalışan eşi Mevlüdiye Meydan da yaralanmıştı. Mevlüdiye Meydan, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Meydan'ın, kardeşi Uğur Meydan'ın 12 Kasım'daki nişanı için eşi ve kızı Ecrin'le İstanbul'a gittiği, ailenin 5 yaşındaki kızları Derin'i ise Adana'da yakınlarına bıraktığı öğrenilmişti.

Elif-Adem Topkara

Patlamada hayatını kaybeden Adem Topkara (40) ve eşi Elif Mukaddes Topkara (37) için de Ayazaga Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, AKP İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, hayatını kaybeden çiftin akrabaları ve yakınları katıldı.

Öte yandan, beş yıllık evli çiftin Yağız (1) ve Eliz (3) isminde de iki çocuğu olduğu öğrenilmişti.

(AA-DHA-İHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı