TBMM’deki koronavirüs vaka sayısı açıklandı

TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, koronavirüs salgını sürecinde 9'u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyledi

TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Meclis’teki koronavirüs vaka sayısını açıkladı.Erdoğmuş, koronavirüs salgını sürecinde 9'u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyledi.

Erdoğmuş, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kişilerden 7’sinin tedavisi tamamlandı ve görevlerine başladılar.

Biri TBMM’de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir. Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir. Bunların dışında bir vaka tespiti yoktur."

MECLİS’TE ALARM VERİLMİŞTİ

TBMM’de, Meclis Genel Sekreterliği’nin bulunduğu katta, bir personelde corona virüsü tespit edilmişti. Katta çalışanlara test yapıldığı öğrenilirken, personelde de görev değişimine gidildiği açıklanmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı