TBWA/İstanbul, BirGün için yaptığı projeyle 4 ödül aldı

Bu yıl 18’inci kez gerçekleştirilen Felis Ödülleri dağıtıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde TBWA/İstanbul, BirGün gazetesi için hazırladığı "İntihar mı, Cinayet mi?" projesiyle Media Felis- Ambient Medya Kullanımı- Büyük Ölçekli 1.'liği, Outdoor Felis- Büyük Ölçekli Ambient 1.'liği, Outdoor Felis- Ambient Bilboard 1.'liği, Büyük Ödül Outdoor Felis ödüllerini aldı.

Etkili yaratıcılığı ödüllendirme misyonuyla bu yıl 18’inci kez gerçekleştirilen Felis Ödülleri dağıtıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde TBWA/İstanbul, BirGün gazetesi için hazırladığı "İntihar mı, Cinayet mi?" projesiyle Media Felis- Ambient Medya Kullanımı- Büyük Ölçekli 1.'liği, Outdoor Felis- Büyük Ölçekli Ambient 1.'liği, Outdoor Felis- Ambient Bilboard 1.'liği, Büyük Ödül Outdoor Felis ödüllerini aldı. 

Bu yıl 4 bin 272 başvurunun gerçekleştiği Felis’te en çok başvuru alan bölümler Craft Felis (523), Media Felis (474) ve Film Felis (376) oldu. 

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İBB, Murat Kurum şakası nedeniyle salonsuz kalan Metin Zakoğlu'na salon tahsis ediyor İç mesafe Murat Kurum şakası AKM’den kovdurdu! Murat Kurum şakası AKM’den kovdurdu Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti