The Bodyguard filmi yeniden çekilecek

Başrolünde Whitney Houston ve Kevin Costner’ın aldığı 1992 yapımı The Bodyguard filmi yeniden çekiliyor.

Sinemanın kült filmlerinden The Bodyguard filmi yeniden çekiliyor. Başrolünde Whitney Houston ve Kevin Costner’ın aldığı 1992 yapımı filmin yeni verisyonu için Warner Bros’un hazırlıklara başladığı öğrenilirken filmin senaryosunu daTony adaylığı bulunan Matthew López yazacak.

T24’te yer alan habere göre, gösterildiği yıl dünya çapında 400 milyon dolarlık hasılat elde eden, tüm zamanların en çok satan film müziği albümüne sahip olan, şarkıları müzik listelerinin zirvesinden inmeyen The Bodyguard, eski bir ajanın, ölüm tehdidi içeren mektuplar almasıyla ünlü bir pop yıldızının korumalığını yapmak için görevlendirilmesi ve sonrasında ikili arasında başlayan unutulmaz aşkı konu alıyordu.

Filmin yeni versiyonunun başrol oyuncuları henüz açıklanmadı. Ancak başrol kadrosu için Chris Hemsworth ve Tessa Thompson ile Channing Tatum ve Cardi B isimleri ile konuşuluyor.

Lawrence Kasdan‘ın senaryosunu yazdığı orijinal Bodyguard filmiyle birlikte, Whitney Houston’ın I Will Always Love You, I Have Nothing, I’m Every Woman, Queen of the Night gibi şarkıları ikonik hale gelmişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cannes jürisinde Ebru Ceylan da var Ertan Saban'ın Atatürk'ü canlandırdığı filmden ilk kareler Silik parçalar 43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerini buldu Dünya Dans Günü’nde dansa davet: Bedenini dört aç