Türk Telekom'un play-off şansı Fenerbahçe Beko'ya bağlı

Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Selçuk Ernak, "Umarım Fenerbahçe Beko son iki maçını kazanır. Kimse başka maçların sonuçlarına bağlı olarak play-off'a girmek istemez. Ancak biz 6-7 maçımızı son topta kaybetmiş bir takım olarak maalesef bu durumu biraz kendimiz hazırladık." dedi.

Ernak, AA muhabirine 2023-2024 sezonunu değerlendirdi.

Ernak, bu kapsamda iki oyuncuyla yolları ayırdıklarını aktararak, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim gibi iniş çıkış yaşayan takımlar da orta seviyelerde, play-off sınırında yer aldı. Umarım Fenerbahçe Beko son iki maçını (Onvo Büyükçekmece Basketbol ve Bursaspor İnfo Yatırım) kazanır. Kimse başka maçların sonuçlarına bağlı olarak play-off'a girmek istemez. Ancak biz 6-7 maçımızı son topta kaybetmiş bir takım olarak maalesef bu durumu biraz kendimiz hazırladık. Umarım biz de play-off fotoğrafının içinde yer alırız. Orada yer alırsak da çok büyük bir iştahla oynayıp Anadolu Efes'e olabildiğince problem çıkarmak istiyoruz."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
4 ilde operasyon: 50 milyon TL değerinde sahte altın ele geçirildi Emre Belözoğlu: "Beni kimse ömür boyu susturamaz" Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde hava nasıl olacak? Pendik'te iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı Libya'nın Zaviye kentinde bir kişinin öldüğü çatışmalarda yaralı sayısı 22'ye yükseldi