Türkiye A Milli Basketbol Takımı Dünya Kupası'na veda etti

Türkiye A Milli Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası E Grubu 3. maçında Çekya ile karşılaştı. Türkiye A Milli Basketbol Takımı, 91-76 kaybetti.


Türkiye A Milli Basketbol Takımı, 2019 Dünya Basketbol Şampiyonası E Grubu 3. maçında Çekya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk çeyreği Çekya'nın 22-16 üstünlüğüyle sona erdi.

2. çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken, Türkiye ilk kez Ersan'ın 3 sayılık basketiyle 27-26 öne geçti. Üst üste basketlerle tekrar üstünlüğü ele geçiren Çekya, devre arasına 43-35 önde girdi.

Türkiye, 3. çeyreğe 8-0 seriyle başlayarak skora 43-43 denge getirdi. Daha sonra Çekya art arda bulduğu basketlerle tekrar öne geçti ve Türkiye final periyoduna 66-60 geride girdi. 4. çeyreğe Cedi Osman'ın 3 sayılık basketiyle başlayan Türkiye, farkı 3'e indirdi. Çekya maçın sonuna kadar üstünlüğünü korudu ve maçı 91-76 galip tamamlayarak üst tura yükseldi.

Bu sonucun ardından Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Dünya Kupası'na veda etti.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması Arda Güler'li Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon Cizrespor Kulüp Müdürü Cengiz Şeremet hayatını kaybetti: Erdoğan ve Koca'ya 'anjiyo ünitesi' çağrısı yapıldı Amedspor şampiyonluğunu ilan etti: 1. Lig'e yükseldi Euroleague'de 2 eşleşme 5. maça kaldı, Fenerbahçe bugün final four için parkeye çıkıyor