Ulaş Bardakçı mezarı başında anıldı

THKP-C ve DEV-GENÇ önderlerinden Ulaş Bardakçı ölüm yıldönümünde Ankara Karşıyaka’daki mezarı başında anıldı

BirGün/Ankara

19 Şubat 1972 tarihinde İstanbul Arnavutköy'de katledilen THKP-C ve DEV-GENÇ önderlerinden Ulaş Bardakçı 48'inci ölüm yıldönümünde Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda mezarı başında anıldı.

Ankara Karşıyaka Mezarlığı önünde toplanan SOL Parti üyeleri, pankart eşliğinde Ulaş Bardakçı'nın mezarına yürüdü. “Mahir, Hüseyin, Ulaş, Kurtuluşa Kadar Savaş” , “Ulaş, Devrimci Yolumuzda Yaşıyor” sloganları atan SOL Parti’liler, Ulaş Bardakçı’nın mezarı başında, devrimci mücadelede kaybedilenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

KUCAKLAŞMAYA GELDİK

Bardakçı’nın mezarı başında yapılan konuşmada, “Bir kez daha Ulaş’a geldik, bir kez daha kucaklaşmaya geldik. Biz bugün buraya bir söz vermeye geldik. Devrimciler inandığı fikirler, düşler uğruna yaşarlar ve bu uğurda mücadele eder” denildi. Daha sonra, Mahir Çayan başta olmak üzere devrimci mücadelede yaşamını yitirenlerin mezarları da ziyaret edildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sınavı: Türkiye birincisi mülakatta elendi Mülakatı savunan bakanın eşine ‘yürü ya kulum’ denmiş! SGK vurgunundan eski bakanın hastanesi çıktı Selahattin Demirtaş'tan aylar sonra ilk paylaşım Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak