Yandaş yazarın isyanı: Yetkililer A Haber adını duyunca yayına çıkmıyor

Sabah yazarı Melih Altınok, yetkili ve alanlarında öne çıkan isimlerin ATV ve A Haber isimlerini duyunca yayına çıkmak istemediklerini söyledi

AKP'ye yakınlığıyla bilinen A Haber ve ATV'nin yayınları sosyal medyada büyük tepki çekerken, konuya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah yazarı Melih Altınok, yetkili isimlerin A Haber ve ATV'nin adını duyan yetkililerin yayınlara bağlanmak istemediğini ifade etti.

Bugünkü köşesinde konuya sitem eden Altınok, şu ifadeleri kullandı: "atv Son Durak'ın editörleri, Yeni İstanbul Havalimanı ile ilgili soru sormak, açıklamalarını almak için yetkilileri aradılar. Ancak, atv, a haber adını duyan yetkililer yayına bağlanma gereği bile duymadılar!"

ATV ve A Haber yaptığı provokatif yayınlarla biliniyor.

CNN Türk'ü boykot eden CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu da boykot kararlarını açıklarken CNN Türk'ü A Haber'e benzemekle itham etmişti. A Haber yalan ve yanlı haberleriyle sık sık sosyal medyada da alay konusu oluyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti Nihal Candan tahliye edildi Rusya’da gazetecilere Navalni gözaltısı! Burkina Faso, Amerika'nın Sesi ve BBC Afrika yayınlarını askıya aldı Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı