Yaz Buluşmaları’nın ilk durağı 7 çocuk oyunu ile Fenerbahçe

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nın ilk haftası, Fenerbahçe Parkı’nda 7 çocuk oyunuyla başlıyor.

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları, çocuk ve yetişkin oyunlarının yer aldığı programıyla salgın nedeniyle uzun süredir sahnelerden ayrı kalan tiyatroları seyircileriyle yeniden bir araya getiriyor. 2 Ağustos-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları, Fenerbahçe Parkı, Caddebostan Sahil Amfi Tiyatro ve Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı Amfi Tiyatro’da düzenleniyor.

2 Ağustos’ta başlayacak Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nın programı kapsamında 11 Ağustos’a kadar Fenerbahçe Parkı’nda çocuk oyunları sahnelenecek.

Program, 17 Ağustos’tan itibaren ay sonuna kadar Caddebostan Sahil Amfi Tiyatro’da, eylül ayında ise Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı Amfi Tiyatro’da yetişkin oyunlarıyla devam edecek. Müzikli, danslı ve bol gülmeceli oyunlar, Fenerbahçe Parkı’nda 19.00’da farklı yaş gruplarından çocuk izleyicilerle buluşacak.

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nın ilk haftası şöyle:

2 Ağustos Pazartesi: Masal Masal İçinde (Semaver Kumpanya)
3 Ağustos Salı: Sen Yaz Ben Oynarım (Biraderler Yapım)
4 Ağustos Çarşamba: Sessiz Adam ve Sinek (QPerformans)
5 Ağustos Perşembe: Kral’ın Altınları (Tiyatro Mima)
6 Ağustos Cuma: Tavşan Aranıyor (Atta Festival)
7 Ağustos Cumartesi: Beceriksiz Kral’ın Öyküsü (Primat Atölye)
8 Ağustos Pazar: Son Tohum (Mesele Kumpanya)

***

Tiyatrolar için dayanışma vakti!

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’ndan elde edilen gelir, etkinlikte yer alan tiyatrolara aktarılacak. Kooperatif, salgın koşulları sebebiyle sahnelerden ve seyircilerinden uzun süre ayrı kalan tiyatrolara güç vermek ve bu dayanışmanın bir parçası olmak isteyenlere, bilet satın alma aşamasında iki farklı seçenek de sunuyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cannes jürisinde Ebru Ceylan da var Ertan Saban'ın Atatürk'ü canlandırdığı filmden ilk kareler Silik parçalar 43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerini buldu Dünya Dans Günü’nde dansa davet: Bedenini dört aç