Zendaya, en iyi kadın dram oyuncusu ödülünü kazanan en genç oyuncu oldu

HBO yapımı olan Euphoria dizisinin 24 yaşındaki oyuncusu Zendaya en iyi kadın dram oyuncusu ödülünü kucaklayarak bu kategoride ödül kazanan en genç oyuncu oldu.

Emmy ödüllerinin 72'ncisi Los Angeles'ta komedyen Jimmy Kimmel'in sunuculuğunda sosyal mesafe kuralları gereği nedeniyle boş bir salonda gerçekleşti.

HBO yapımı olan Euphoria dizisinin 24 yaşındaki oyuncusu Zendaya, en iyi kadın dram oyuncusu ödülünü kucaklayarak bu kategoride ödül kazanan en genç oyuncu oldu. HBO dizisindeki rolüyle kazandığı ödül hakkında konuşurken duygusal anlar yaşadı.

Zendaya, sevdikleriyle etkileşimi kısıtlayan koronavirüs pandemisine rağmen bu anı aile ve arkadaşlarıyla paylaştığı için minnettar olduğunu söyledi. Aktör, "Bence bu gibi anları gerçekten tutmak ve beslemek zorundayız" diye ekledi.

Zendaya ayrıca, Viola Davis'in 2015'te "How to Get Away with Murder" dizisiyle kazandığı zaferinden sonra, drama dizisinde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan ikinci siyah aktör oldu.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı Netflix'e dava açacak Ertan Saban'ın Atatürk'ü canlandırdığı filmden ilk kareler Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Cannes jürisinde Ebru Ceylan da var Sabahattin Ali kimdir: Hayatı, kişiliği, görüşleri ve eserleri