‘Kazım İsyandır’ günleri yarın başlıyor!

Sevenleri ve arkadaşları aramızdan ayrılışının 14. yılında Kazım Koyuncu’yu anmak için Beşiktaş Abbasağa Parkı’nda Kazım İsyandır günleri düzenleyecek. Her yıl sanatçı Kazım Koyuncu’yu anmak için düzenlenen ‘Kazım İsyandır’ günleri Beşiktaş- Abbasağa Parkı’nda yarın başlıyor. 3 gün sürecek olan Kazım İsyandır’da gündüzleri çeşitli etkinlik ve atölyeler gerçekleştirilirken akşamları da çok sayıda sanatçı sahne alacak. Konser programı 28.06.2019 […]

Sevenleri ve arkadaşları aramızdan ayrılışının 14. yılında Kazım Koyuncu’yu anmak için Beşiktaş Abbasağa Parkı’nda Kazım İsyandır günleri düzenleyecek.

Her yıl sanatçı Kazım Koyuncu’yu anmak için düzenlenen ‘Kazım İsyandır’ günleri Beşiktaş- Abbasağa Parkı’nda yarın başlıyor.

3 gün sürecek olan Kazım İsyandır’da gündüzleri çeşitli etkinlik ve atölyeler gerçekleştirilirken akşamları da çok sayıda sanatçı sahne alacak.

Konser programı
28.06.2019
SELİM BÖLÜKBAŞI
FİLİZ İLKAY
ÇAMUR
ERKUT KÜÇÜKŞAHİN    
NURİ HARUN ATEŞ
CEM ERDOST İLERİ
ALİ  DOĞAN GÖNÜLTAŞ
DİREN İNANÇ
AÇILIŞ – TULUM ORKESTRASI
29.09.2019
AHMET ASLAN
ALİ ALTAY
AYDOĞAN TOPAL
TENEKE TRAMPET
DALGANA BAK
MÜMKÜN
MERİH AŞKIN
ATA DURAK- EMRE BAKAR

30.06.2019
ENTU
MAZLUM ÇİMEN
EMİRCAN İĞREK
MELUSES
ZEYNEL GÜMBEK
ÇINAR TÜRKER

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
İSKİ'den açıklama: İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum İSKİ paylaştı: İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum Ruhun gıdası YaLnış bunun neresinde? Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı