Bahçeli'den İdlib ve Libya açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib ve Libya krizleri ile ilgili açıklamalarda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli değerlendirmesinde İdlib ve Libya ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

'Mücadelemiz gittiği yere kadar taşınmalı' diyen Bahçeli, "Türk milleti İdlib ve Libya'da muzaffer tarihinin, milli bekasının, meşru savunma haysiyetinin onur mücadelesini yapmaktadır" ifadesine yer verdi.

Bahçeli, şöyle konuştu:

"Türk milleti İdlib ve Libya'da muzaffer tarihinin, milli bekasının, meşru savunma haysiyetinin onur mücadelesini yapmaktadır. Mücadelemiz gittiği yere kadar taşınmalı; İdlib, İblis'in tasallutundan kurtarılmalı, huzur hakim olmalıdır. Elbette şehit veriyoruz. Acı duyuyoruz. Hüzün diyarında filiz filiz açıyoruz ancak iman ediyoruz ki şehitler ölmez, vatan bölünmez. Hesap sorulmadan, zulmün kalbine hançer sokulmadan, dökülen şehit kanlarının bedeli ödetilmeden artık vazgeçmeyi düşünmek bile felakettir."

AA

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yasak meşru değil, halk Taksim’de olacak Koray Aydın: Kazanmayayım diye organize bir el çalıştı Bahçeli, Mehmet Şimşek'e sahip çıktı: Ferdi Tayfur'lu paylaşım hakkında açıklama Bina yan yattı, boya yapacaklar Yedek oyuncu profiline döndü