Çocuk yaşta başladı, zirveye çıktı

Spor Servisi

Amasya'da yaşayan Muhammed Çağrı Gülen, 7 yaşında annesinin yönlendirmesi ve dedesinin desteğiyle başladığı tekvandoda, Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Annesi Emine Sansar'ın yönlendirmesiyle 7 yaşında tekvandoya başlayan 17 yaşındaki Muhammed Çağrı Gülen, özel bir spor salonundaki kursta eğitim hayatını da aksatmadan her gün antrenman yaptı.

Muhammed Çağrı, 24-26 Kasım tarihlerinde Avusturya'da düzenlenen Avrupa Tekvando Poomsae Şampiyonası'nda 12-17 yaş grubunda serbest stilde ferdi ve karma kategoride 2 altın madalya kazandı. Muhammed Çağrı Gülen, yaptığı açıklamada, 10 yıldır tekvando ile ilgilendiğini, spora annesinin yönlendirmesi ve dedesinin salona götürüp getirerek destek olmasıyla başladığını söyledi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
FIFA'dan tebrik, TFF'den engel: Hamile hakemin FIFA kokartını iptal ettiler Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 36 takımın 29'u kesinleşti Filenin Sultanları'nın 22 maçlık galibiyet serisi sona erdi Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Filenin Sultanları, Hollanda'yı 3-1 yendi