Kadınları taciz ettiği iddia edilen kişi, kadınların yanındaki erkeği de bıçakladı

Kocaeli’nde bir kişinin kadınları taciz ettiği iddiasıyla çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak yaralandı. Olayı gerçekleştiren şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kocaeli’nde bir kişinin kadınları taciz ettiği iddiasıyla çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak yaralandı. Olayı gerçekleştiren şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay, İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi Seka Kültür Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, B.D. ve yanındaki kadın arkadaşları ile B.İ. isimli şahıs arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönmesiyle B.İ. yanındaki bıçağı çıkartarak B.D.’yi kalçasından yaraladı.

Bıçak darbesiyle B.D. kanlar içinde kalırken, durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan polis ekipleri, B.İ.’yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs ekiplerce ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan B.D. ise ambulansa alınarak hastaneye götürdü.
Öte yandan olayın, B.D. ve kadınların B.İ. tarafından sözlü şekilde taciz edilmesinden dolayı çıktığı iddia edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Karadeniz Sahil Yolu'nda zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı Son İstanbul anketi: DEM Parti ve Yeniden Refah'ın oy oranları kaç? Valilikten 'kadın kılığında okul çevresinde dolaşan kişi'yle ilgili açıklama Kayıp inşaat işçisi gencin cansız bedeni derede bulundu SONAR’ın Ekrem İmamoğlu’nu önde gösteren anketinin ardından Hakan Bayrakçı’dan açıklama