SONAR’ın Ekrem İmamoğlu’nu önde gösteren anketinin ardından Hakan Bayrakçı’dan açıklama

SONAR’ın Ekrem İmamoğlu’nu 5 puan önde gösteren anket çalışmasının sızmasının ardından şirketin sahibi Hakan Bayrakçı’dan ‘Açıklamamızı bekleyin’ mesajı geldi.

Gazeteci İsmail Saymaz, SONAR Araştırma’nın son anketinde İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun AKP’nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un 5 puan önünde olduğunu yazdı.

Saymaz mesajında şunları kaydetti:  “Hakan Bayrakçı’nın son yaptığı İstanbul araştırmasında İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark 5 puanın üzerine çıktı. İmamoğlu, arayı açıyor. Bayrakçı, önceki hafta farkı 2.8 (puan) olarak tespit etmişti.”

Söz konusu anketin gündem olmasından sonra SONAR’ın sahibi Hakan Bayrakçı’dan da açıklama geldi. Bayrakçı, kendilerinin ‘bir anket açıklaması’ yapmadıklarını söylese de anketin doğruluğunu reddetmedi. Bayrakçı’nın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Sonar olarak, İstanbul ile ilgili henüz herhangi bir anket açıklaması yapmadık. İstanbul seçimi ile ilgili SONAR’ın yapacağı açıklamanın beklenmesini rica ediyoruz.”

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kılıçdaroğlu "Sarayla müzakere edilmez" sözlerine açıklık getirdi: Neden böyle bir açıklama yaptı? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A6' marka yeni makam aracı alındı MHP hedef aldı, Erdoğan başköşeye koydu: Abdulkadir Selvi yine Gezi’yi hatırlattı MHP'den açıklama geldi: Bahçeli'nin şarkılı videosundaki gönderme kime yapıldı? İYİ Parti kurultayında Erdoğan endişesi: Oktay Vural, ‘Cumhur İttifakı’nın temsilcisi’ mi?