KüçükÇiftlik Park'ta 'İstanbul Cocktail Festival'i buluşması: Binlerce kişi katıldı

Türkiye’nin ilk kokteyl festivali İstanbul Cocktail Festival, geçtiğimiz gün üçüncü kez Profun Creative Events sunumuyla KüçükÇiftlik Park'ta kokteyl tutkunlarıyla buluştu.

Saat 14.00 itibarıyla kapılarını açan festivalde 6 bin 500 kokteyl meraklısı, gece yarısına kadar birbirinden farklı deneyimler ve workshoplar ile günü müzikle kapattı.

Yıllar içerisinde bir gelenek haline gelen İstanbul Cocktail Festival’de binlerce kişinin KüçükÇiftlik Park’ı doldurdu.


Jamie S., Can Ozan, Nilipek., Nova Norda ve Son Feci Bisiklet’in performanslarının ardından gece sonunda Büyük Ev Ablukada sahneye damgasını vurdu.

Cocktail Festival’e katılanlar arasında; Selami Şahin’in kızı Meryem İrem Şahin, Serenay Aktaş, Serkan Dağlı, Selin Türkmen, Ecem Akbin, fenomen ve yazar Burus Vilis, sosyal medya fenomeni Berk Sevgi, Ahmet Aksöz, Begüm Yücetan, Yiğit Dikmen, Yiğit Şanlı gibi isimler vardı.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
İSKİ duyurdu: İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum “Murat Kurum kazanacak” diyen burç spekülatörü tüy dikti: “Doğum saati yanlış” Koza Altın’ın gözü şimdi de yaylalarda Giyim, moda sektörü iklim krizini tetikliyor Cin şişeden çıktı bir kere!