Kupa, lig fark etmiyor Sivas yoluna devam ediyor

Eren TUTEL

Süper Lig lideri Sivasspor, Türkiye Kupası’nda yoluna devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar evinde 4-0’ın rövanşında deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor’a 2-1 mağlup oldu ve adını çeyrek finale yazdırdı.

4-0’ın verdiği avantajla rakibine oranla daha rahat bir oyun ortaya koyan Yiğidolar, maçın henüz ikinci dakikasında sezonun flaş isimlerinden Mert Hakan Yandaş’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra kontrolü eline alan ve Yeni Malatyaspor’dan daha fazla topa sahip olan kırmızı-beyazlı ekip devreyi bu skorla önde tamamladı.
İkinci yarıda da kontrolü eline tutan Sivasspor, 79’uncu dakikada Gökhan Töre’nin, 90’ıncı dakikada Issam Chebake’in golüne engel olamadı ve maç 2-1 Yeni Malatya’nın üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla adını çeyrek finale yazdıran Yiğidolar, Süper Lig’in 19’uncu haftasında pazartesi günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İspanya basınında gündem Arda Güler Arda Güler, Real Madrid formasıyla en çok gol atan Türk futbolcu oldu Dursun Özbek yeniden aday olduğunu açıkladı Arda Güler golünü attı, Real Madrid kazandı Batman Petrolspor'un 'şampiyonluk' maçı: Sadece 180 taraftara izin verildi