Levent Üzümcü: Oyunumuz baskılar nedeniyle iptal edildi

Tiyatro oyuncusu Levent Üzümcü, 10 Ocak’ta Hatay’ın İskenderun sergileyecekleri oyunun baskılar nedeniyle iptal edilmek zorunda kaldığını duyurdu.  Sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile iptali duyuran Üzümcü, oyunu sergileyecek koleje baskı yapıldığını belirterek  “Sanatın ve sanatçının hiç olmadığı kadar özgür, demokrasinin hiç olmadığı kadar ileride olduğu şu günlerde İskenderun’da oynayacağımız oyunun kolejin sahnesi, yapılan baskılar nedeniyle elimizden […]

Tiyatro oyuncusu Levent Üzümcü, 10 Ocak’ta Hatay’ın İskenderun sergileyecekleri oyunun baskılar nedeniyle iptal edilmek zorunda kaldığını duyurdu. 

Sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile iptali duyuran Üzümcü, oyunu sergileyecek koleje baskı yapıldığını belirterek  “Sanatın ve sanatçının hiç olmadığı kadar özgür, demokrasinin hiç olmadığı kadar ileride olduğu şu günlerde İskenderun’da oynayacağımız oyunun kolejin sahnesi, yapılan baskılar nedeniyle elimizden alındı” dedi.

View this post on Instagram
10 Ocak İskenderun oyunumuz yapılan baskılar nedeniyle iptal edilmek zorunda kaldı. Tüm İskenderunlulardan özür dilerim.

A post shared by Levent Üzümcü (@levent_uzumcu) on Dec 29, 2018 at 6:43am PST

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Dublörlükten yönetmenliğe Şavşat Kültür Sanat Evi açıldı: 'Aydınlık, güzel günler için bilim ve sanata ihtiyacımız var' 16 devrimci müzik grubundan ortak albüm: Elleri Var Özgürlüğün Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti İnsan ‘İnsan’a bakıyor