Mantı gününe katılan kişinin testi pozitif çıktı: Apartman karantinaya alındı

Maraş'ta bir apartmanda düzenlenen mantı gününe katılan kadının testi pozitif çıktı. Bunun üzerine karantinaya alınan 35 kişiden 4'ünün daha testi pozitif çıktı.

Maraş'ın Afşin ilçesindeki bir apartmanda mantı gününe katılan kadınlardan biri koronavirüse yakalanınca 35 kişi karantinaya alındı. Bu kişilerden 4’nün de testi pozitif çıktı.

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki 8 daireli apartmanda kadınlar mantı günü düzenledi. Güne katılan bir kadının testi pozitif çıktı. Bunun üzerine apartmandaki 8 dairede bulunan 35 kişi karantinaya alındı. Bu kişilerden 4 kişinin de testi pozitif çıktı.

Binaya giriş ve çıkışlar yasaklandı. Önünde jandarmanın beklediği apartmanda filyasyon ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Karadeniz Sahil Yolu'nda zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı 5 yaşındaki çocuk yaşamını yitirmişti: Özel diş kliniği mühürlendi, sahibi AKP'li çıktı Son İstanbul anketi: DEM Parti ve Yeniden Refah'ın oy oranları kaç? Valilikten 'kadın kılığında okul çevresinde dolaşan kişi'yle ilgili açıklama SONAR’ın Ekrem İmamoğlu’nu önde gösteren anketinin ardından Hakan Bayrakçı’dan açıklama