Muğla'da bir kadın vurulmuş halde yol kenarında ölü bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir eğlence merkezinde garsonluk yapan Zeynep Başaran (36), yol kenarında pompalı tüfekle göğsünden vurulmuş olarak, ölü bulundu. Araç içerisinde Başaran'ı katledip yol kenarına attığı belirlenen tır şoförü E.D. gözaltına alındı.

Muğla'da 36 yaşındaki yaşındaki Zeynep Başaran isimli kadın, 40 yaşında E.D. tarafından öldürülerek, cansız bedeni yol kenarına atıldı. 

Milas'ın eski hastane girişinde dün sabah saatlerinde bir kişiyi hareketsiz görenler, ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan belirlemede göğsünden tüfekle vurularak öldüğü belirlenen kadının cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Ekipler tarafından yapılan araştırmada, garsonluk yapan Zeynep Başaran'a ait olduğu belirlendi. Şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri inceleyen ekipler, E.D.'nin cansız bedeni yol kenarına attıktan sonra TIR ile İzmir'e gittiğini belirledi.

Muğla polisi, E.D.'yi İzmir'de bir döşemecide aracın kan bulaşan koltuk kılıflarını değiştirirken gözaltına aldı. Muğla'ya getirilen şüphelinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cin şişeden çıktı bir kere! Kadınlar baskıya karşı 1 Mayıs’ta alanlarda: Eril düzene isyan! Evli olduğu kadını tüfekle katleden erkek, intihar etti Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? Kartal'da kadın cinayeti: Rezidansta katlettiği kadının ailesini "intihar etti" diye aramış