Sivasspor taraftarından A Spor'a tepki: 'A Spor dışarı'

Fenerbahçe taraftarının A Spor ve A Haber'e yönelik tepkisine Sivasspor taraftarı da katıldı. Sivassporlular, maç oynanırken “A Spor dışarı” tezahüratı yaptı, A Spor rejisi sesi yayından alarak kesti

Sivasspor-Antalyaspor maçında tribündeki seyirciler “A Spor dışarı” tezahüratı yaptı.

Tezahüratın canlı yayında duyulmasının ardından A Spor rejisi sesi yayından alarak kesti.

FENERBAHÇE TARAFTARI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fenerbahçeliler, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı Alanyaspor karşılaşmasında "Damat istifa" sloganları ile istifaya davet etmişti.

Bu olaydan sonra A Haber, Fenerbahçelileri kızdıran bir haber yapmış, belgesel gibi seslendirilen haberde, 'Mesele Futbol Değil, Mesele Başka..." iması yapılmıştı.

A Haber'in bu haberinden sonra sarı-lacivertli taraftarlar, sosyal medya üzerinden başlattığı #ASporBoykot hashtagiyle Turkuaz Medya Grubu için boykot çağrısı yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da daha önce yaptığı açıklamada aynı medya grubunu sert bir şekilde eleştirerek, “Türk futbolu her anlamda çökmüş durumda; federasyon, yönetim, kulüp yönetimi, Avrupa’nın en yaşlı ligi, spor medyası çökmüş durumda. Bütün değer zincirlerinin baştan aşağıya yenilenmesi gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan vekili Semih Özsoy ise, "A Spor'da 'Bize muhtaçlar, sadece doğruları biz söylüyoruz' demişler. Ben onlara 'Hadi oradan' diyorum. Kimsenin dillendiremediğini taraftarımız da başka yorumcular da dillendirir. Onlar da hadlerini aşmasınlar” demişti.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Erden Timur: Tarikatçı dendiği için Alevi olduğumu söylemek zorunda kaldım Beşiktaş'tan Beyaz TV'deki Al-Musrati yorumları hakkında suç duyurusu! CHP’li Yavuzyılmaz: Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor İspanya basınında gündem Arda Güler Şike iddiası: Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme başlatıldı