Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda 5'te 5 yaptı!

Filenin Sultanları, 2021 CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası D Grubu beşinci maçında karşılaştığı Hollanda'yı da yenerek 5'te 5 yaptı ve grubunu lider tamamladı.

Avrupa Şampiyonası'nda D Grubu'nda yoluna yenilgisiz devam eden Milliler, Hollanda ile karşı karşıya geldi.

Daha önce oynadığı karşılaşmalarda sadece 1 set kaybeden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda'yı set vermeden 3-0'la geçti.

İlk iki seti aynı sonuçlarla 25-21 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, son seti de 25-20 alarak karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası grup maçlarında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Romanya'yı 3-1, Ukrayna'yı da 3-0, İsveç'i 3-0 ve Finlandiya'yı 3-0 yenmişti.

RAKİBİ BELLİ OLDU

D Grubu’ndaki son maçında Hollanda’yı 3-0 yenen ve lider olarak tur atlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Bulgaristan’a 3-0 mağlup olan ve B Grubu’nu dördüncü sırada tamamlayan Çekya ile eşleşti.

Türkiye ile Çekya arasındaki mücadele, 29 Ağustos Pazar günü Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde oynanacak.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Bir ayda 32 kadın cinayeti! Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatından açıklama: "Zorla tutulmuş olduğu anlaşılıyor" Haklarımız hedefte Erkek arkadaşının öldürdüğü iddia edilmişti: Yağmur Taktaş'ın mezarı açılıp, otopsi yapılacak Evinde ölü bulunan Pakistanlı kadının oğlu tutuklandı