AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli arasındaki görüşme bugün saat 14.50 sıralarında Beştepe'de başladı. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haber Merkezi
11 günde 2. kez: Erdoğan ile Bahçeli görüştü
Fotoğraf: AA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi.

Görüşme, saat 14.50 civarında Saray'da başladı. 

Basına kapalı gerçekleşen görüşme 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Bahçeli ve Erdoğan tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. 

***

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ile görüşme gerçekleştirmişti.

AKP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü. 8 yıl aradan sonra CHP ve AKP arasında gerçekleşen görüşmede, Özel, ataması yapılmayan öğretmenleri, emeklileri ve Gezi tutuklularını gündeme getirmişti.

Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Bahçeli ile de bir görüşme gerçekleştirmişti. Bahçeli'nin Meclis'teki makam odasında bir araya gelen ikili, seçim sonuçlarını konuşmuş ve fikir alışverişi yapmıştı.

İKİ HAFTADA 2. GÖRÜŞME

Erdoğan ve Bahçeli ise yerel seçimlerin ardından ilk kez 29 Nisan'da bir araya gelmişti. Bahçeli’nin Çayyolu’ndaki konutunda gerçekleşen görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. İkili, başta yeni anayasa çalışmaları olmak üzere gündemdeki konuları ele almıştı.