1 haftadır kayıp olan kadının Ahmet C. isimli erkek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Afyon'da bir hafta önce işten çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Dursiye Sağlam'ın (44), kısmen yanmış cansız bedeni bulundu. Polis Sağlam’ın en son görüştüğü kamyon şoförü Ahmet C. isimli erkeği gözaltına aldı. Ahmet C. ifadesinde D.S’yi ayrılmak istediği için öldürüp, yaktığını iddia etti.

Kent merkezindeki bir kafeteryada çalışan, eşinden ayrı yaşayan Sağlam., 11 Şubat günü gece mesaiden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınlarının başvurusu üzerine polis ve jandarma ekipleri, arama çalışması başlattı. Aramalar sürerken, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün saat 21.30 sıralarında Afyonkarahisar- Çobanlar karayolu üzerinde bir kadının cansız bedeni bulunduğu ihbarını aldı. Bölgeye giden ekipler, yol kenarındaki çukurda, vücudunun yarısı yanmış kadın bedeniyle karşılaştı. Olayla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Gelen ekiplerin incelemesi sonrası Sağlam'ın bedeni morga konuldu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Polis ekipleri, kaybolduğu gün Sağlam'ın en son kamyon şoförü Ahmet C. ile görüştüğünü belirledi. Polis Ahmet C.'yi gözaltına aldı. Ahmet C. emniyetteki ifadesinde, Sağlam ile ilişkisi olduğunu iddia etti. Sağlam ayrılmak isteyince kadını bıçaklayıp, öldürdüğünü ve yaktığını itiraf etti.

Ahmet C.'nin polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

DHA