1 Mayıs'ta bıçaklanan Özgür Altunbilek'in annesi: Hayati tehlikesi sürüyor

İstanbul'da polisin Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ı kutlamaya gelen yurttaşlara saldırıdığı anda bıçaklanarak yaralanan Özgür Altunbilek'in annesi Gülcan Altunbilek, oğlunun hayati tehlikesinin sürdüğünü söyledi.

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınan Özgür Altunbilek'in annesi, “Doktor 'Hayati tehlikesi sürüyor' dedi, bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Olayı internetten haber aldığını söyleyen Gülcan Altunbilek, oğlunun bilincinin açık olduğunu ifade ederek, “Oğlumla konuşabiliyorum ama tam kendinde değil" dedi.


'GAZDAN KAÇARKEN OTOPARKÇI SALDIRMIŞ'
Özgür Altunbilek'in otoparkçılar tarafından bıçaklandığı şüphesi ise ağır basıyor.  Gülcan Altunbilek de henzü kesin bir bilgiye sahip olmadığını belirterek, Otopark diye duydum ama, gerçek mi, değil mi, bilmiyorum" dedi.

Özgür Altunbilek'in durumu ile ilgili bilgi almaya gelen CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ise, otoparkçıların saldırıda bulunduğunu doğrulayarak, “Gaz müdahalesi sonrasında bir otoparka sığınmışlar. Otoparkçı bıçakla saldırmış. Yapan da belli bir adam, ne olduğuna bakacağız" şeklinde konuştu.

Altunbilek'in bilincinin açık olduğunu ve konuştuklarını aktaran Öğüt, “Elinden ve karnından bıçaklanmış. Elinde tendon kesiği var. Karnı dikilmiş ama, içeride bir şey olup olmadığını anlamak için gözetim altında tutacaklar" dedi.