Denizli’de 18 yaşındaki İrem Evren, evli olduğu 27 yaşındaki Ferhat Evren tarafından silahla öldürüldü. Jandarmaya teslim olan Ferhat Evren tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18 yaşındaki İrem, evli olduğu erkek tarafından silahla öldürüldü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde 7 Haziran'da 18 yaşındaki İrem Evren'i tabancayla öldürdüğü suçlamalasıyla aranan ve jandarmaya teslim olan Ferhat Evren tutuklandı.

Aşağışamlı Mahallesi'ndeki cinayetin ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan katil zanlısı Ferhat E, Merkezefendi İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti.

Burada ifade vermeyen Ferhat Evren, çelik yelek giydirilerek altında adliyeye sevk edildi.

Sevki sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilere kayınvalidesini suçlayıcı ifadeler kullanan katil zanlısının savcılıkta ve hakimlikteki sorgusunda da susma hakkını kullandığı öğrenildi. Ferhat Evren, "Katil kaynanam, ben değilim. Ben pişmanım, her şeyi Allah’a havale ediyorum. Kaynanama sorun” dedi.

Zanlı, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Aşağışamlı Mahallesi'ndeki Kurtuluş Sokak’ta 7 Haziran'da İrem Evren, kaldığı evin kapısının önünde kafası ve göğsünden tabancayla 5 el ateş edilerek öldürülmüş halde bulunmuştu. Katil zanlısı Ferhat Evren, olay yerinden kaçmış, çiftin iki aylık bebeklerinin olduğu, cinayet sırasında bebeğin de evde bulunduğu öğrenilmişti.

(AA-İHA)