2023 Kurban Bayramı tarihleri Diyanetin takviminde ilan edildi. Kurban bayramı tatili için geri sayım başlamışken birçok yurttaş Bayram tatili kaç gün? Bayram tatili ne zaman bitiyor? Sorularını merak ediyor. 2023 Kurban Bayramı Diyanetin takviminde tatili beş gün olarak işaretli. Peki, Kurban bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili ne zaman bitiyor? İşte 2023 Kurban Bayramı tarihleri…

2023 Kurban Bayramı: Kurban bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili ne zaman bitiyor?

2023 Kurban Bayramı: Kurban bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili ne zaman bitiyor? | 2023 Kurban bayramı havalar ısınmaya başladıkça yurttaşların gündeminde sıkça yer almaya başladı. Pek çok yurttaş kurban bayramı tatili için plan yapmaya başladı. Peki, kurban bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili ne zaman bitiyor? İşte 2023 Kurban Bayramı tarihleri…

Kurban bayramı tatili kaç gün?

Kurban Bayramı 2023 yılı için Diyanet'in paylaştığı takvime göre 5 gün sürecek. 2023 Kurban Bayramı tarihi 28 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında sürecek.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada bayram öncesinde 26-27 Haziran günlerini idari izin kapsamına aldıklarını duyurdu. Memurlar için Kurban Bayramı tatili 26 Haziran Pazartesi gününden başlayacak. 

Bayram tatili ne zaman bitiyor?

28 Haziran Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı tatili 1 Temmuz Cumartesi günü son bulacak. 3 Temmuz Pazartesi günü resmi kurumlar ve bankalar tekrar açılmış olacak.

2023 Kurban Bayramı günleri şu şekilde:

  • Kurban Bayramı Arifesi- 27 Haziran Salı
  • Kurban Bayramı 1. Gün - 28 Haziran Çarşamba
  • Kurban Bayramı 2.Gün- 29 Haziran Perşembe
  • Kurban Bayramı 3.Gün- 30 Haziran Cuma
  • Kurban Bayramı 4. Gün- 1 Temmuz Cumartesi