CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu BirGün’ü ziyaret etti, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Partili kalabalık bir heyet ile gazete ziyaretini gerçekleştiren Emel Bilenoğlu ile BirGün yöneticileri İbrahim Aydın, İbrahim Varlı ve Leyla Koç Üzüm ile sohbet etti. 1 Nisan sabahıyla birlikte Eyüpsultan’da 25 yıl aradan sonra sosyal belediyeciğin tam anlamıyla uygulanacağı yeni bir dönemin […]

“25 yıl aradan sonra Eyüp’e sosyal belediyeciliği getireceğiz”

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu BirGün’ü ziyaret etti, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Partili kalabalık bir heyet ile gazete ziyaretini gerçekleştiren Emel Bilenoğlu ile BirGün yöneticileri İbrahim Aydın, İbrahim Varlı ve Leyla Koç Üzüm ile sohbet etti.

1 Nisan sabahıyla birlikte Eyüpsultan’da 25 yıl aradan sonra sosyal belediyeciğin tam anlamıyla uygulanacağı yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Bilenoğlu, göreve geldiği andan itibaren belediye hizmetlerinin halk adına sorgulamasında ve şeffaflığın sağlanmasında da basının önemli bir görevi olacağının altını çizdi.

Bilenoğlu, amacının Eyüpsultan’a çoğulcu çözüm üreten, insan odaklı, katılımcı bir sosyal belediyecilik anlayışını, vizyoner, yenilikçi, geliştirici, kalıcı, uzun vadeli hizmetler ile sunabilmek olduğunu belirterek, “Hedefim; Eyüpsultan’da umut ışığını yakarak 31 Mart’ta tüm Türkiye’yi kapsayacak ışığın parçası olmaktır” dedi.

Kadının sosyal hayata daha fazla katılabilmesi için projeler hazırladığını ve bunların en önemli olanlarından birinin her mahalleye kreş açmak olduğunu belirten Bilenoğlu, 9 Şubat Cumartesi günü 15.00’da Grand Haliç Toplantı Salonu’nda yapılacak Halk Buluşmasına tüm Eyüpsultan halkını davet etti.

Emel Bilenoğlu kimdir?

31 Mayıs 1971 Bartın doğumlu. Anne tarafından Saraybosna göçmeni baba tarafından Çorumlu olan Bilenoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu. İki çocuk annesi Bilenoğlu İngilizce ve Almanca biliyor. Eyüpsultan’da Atatürkçü Düşünce Derneği’nin üyesi ve Çağdaş Kadınlar Derneği’nin fahri kurucusu.