Kurban bayramı tatili için geri sayım başlamışken birçok yurttaş Bayramda Aras, MNG, Yurtiçi çalışıyor mu?. Memurlar için Kurban Bayramı tatilinin 26 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlaması 26-27 Haziran Pazartesi Salı kargolar açık mı konusunda pek çok kişide kafa karışıklığı yarattı. Peki, 26-27 Haziran Pazartesi Salı kargolar açık mı? Bayramda Aras, MNG, Yurtiçi çalışıyor mu? işte detaylar...

26-27 Haziran Pazartesi Salı kargolar açık mı? Bayramda Aras, MNG, Yurtiçi çalışıyor mu?

Kurban bayramı bu yıl 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında takvimlerde işaretlenmişken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Memurlar için Kurban Bayramı tatilinin 26 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlayacağını duyurmuştu. Memurlar için erkene çekilen resmi tatil süresi 26-27 Haziran Pazartesi Salı kargolar açık mı konusunda pek çok kişide kafa karışıklığı yarattı. Bayram süresince kargoların çalışıp çalışmayacağını merak eden yurttaşlar ise Bayramda Aras, MNG, Yurtiçi çalışıyor mu sorusunu araştırmaya başladı. Peki, 26-27 Haziran Pazartesi Salı kargolar açık mı? Bayramda Aras, MNG, Yurtiçi çalışıyor mu? işte detaylar...

26-27 Haziran Pazartesi Salı kargolar açık mı? 

Memurlar için 26 Haziran Pazartesi günü başlayan resmi tatilde 26-27 Haziran Pazartesi ve Salı günü PTT hariç tüm kargolar açık olacak.

Bayramda Aras, MNG, Yurtiçi çalışıyor mu?

Kargo şubeleri; 26 Haziran'da tam gün, 27 Haziran'da ise yarım gün vatandaşlara hizmet verecek. Bayramda ise Aras, MNG, Yurtiçi vb. kargo firmalar çalışmıyor olacak. Kargolar hizmet vermeye 3 Temmuz Pazartesi günü devam edecek.

Bayram tatili ne zaman bitiyor?

28 Haziran Salı günü başlayacak olan Kurban Bayramı tatili 1 Temmuz Cumartesi günü son bulacak. 3 Temmuz Pazartesi günü resmi kurumlar ve bankalar tekrar açılmış olacak.

2023 Kurban Bayramı günleri şu şekilde:

  • Kurban Bayramı Arifesi- 27 Haziran Salı
  • Kurban Bayramı 1. Gün - 28 Haziran Çarşamba
  • Kurban Bayramı 2.Gün- 29 Haziran Perşembe
  • Kurban Bayramı 3.Gün- 30 Haziran Cuma