Trabzon'da birlikte yaşadığı Cemal Şentürk'ün hastaneye kaldırılması üzerine 5 gün hastane önünde beleyen Boncuk isimli köpek, arkadaşı Şentürk'e kavuştu

5 gün hastane kapısında bekleyen Boncuk, arkadaşına kavuştu

Trabzon'da, birlikte yaşadığı kişinin kaldırıldığı hastane kapısının önünde 5 gün boyunca bekleyen Boncuk köpek, arkadaşına kavuştu.

Trabzon'da yaşayan Cemal Şentürk rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Şentürk tedaviye alınırken, taşındığı ambulansı takip eden 'Boncuk' isimli köpek de hastanenin giriş kapısı önünde beklemeye başladı.

Şentürk, tedavisinin sona ermesinin ardından köpeği ile hastane odasında buluşturuldu. Şentürk ve köpeğinin buluşması duygusal anlara sahne oldu.

KIZIP KENDİMDEN SOĞUTMAM
Sağlık durumu iyiye giden Şentürk, tekerlekli sandalyeyle aşağı inip, bekleyişini sürdüren ve hastane çalışanlarınca beslenen köpeğiyle buluştu. Buluşmanın ardından konuşan Şentürk, “9 yıldır benimle birlikte Boncuk. Ben de özlüyorum onu. O da bana alışkın zaten. Arada pencereden sesleniyorum ona, o zaman biraz daha sakinleşip duruyor burada. İnsan gibi yakın davranıyor bana. Öyle olunca bende neşeleniyorum, hoşuma gidiyor. Bana bu kadar yakın olmasının sebebi, ona çok fazla ilgi göstermem. Hayvana yakın ilgi gösterince o da anlıyor, ne kadar ilgi gösterirsen o kadar yaklaşıyor. Ben ona hiç kızmam, kızıp da kendimden soğutmam. Köpekler devamlı ilgiyi seven hayvanlardır. İlgi gösterdin mi istediğin gibi yönlendirirsin onu” dedi.