Kocaeli'nin Körfez ilçesinde polis memuru arkadaşı ile birlikte misafirliğe gittiği 7'nci kattaki daireden 'düştüğü' iddia edilen Sedefnur Çağlar'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Vücudunun birçok yerinde kırıklar bulunan ve ciğerlerindeki sorun nedeniyle entübe edilen 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Sedefnur’un hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

7'nci kattan 'düştüğü' iddia edilen Sedefnur Çağlar entübe edildi

Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla birlikte gittiği, başka bir polis memuruna ait 7’nci kattaki daireden düştüğü iddia edilen Sedefnur Çağlar'ın vücudunun birçok yerinde kırıklar bulunduğu ve ciğerlerinde sorun olduğu nedeniyle entübe edildi.

Geçen pazar Körfez'de meydana gelen olayda Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar, polis memuru olan erkek arkadaşı Ahmet A. ile birlikte polis memuru O.Ç.'nin evine misafirliğe gitti. Sedefnur Çağlar'ın, sabah saatlerinde 7'nci kattaki dairenin penceresinden düştüği iddia edildi. Ağır yaralanan Sedefnur, ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ahmet A., O.Ç. ve E.Ş. gözaltına alındı.


POLİS ARKADAŞI TUTUKLANDI

E.Ş. emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Ahmet A. ve O.Ç. ise önceki gün akşam saatlerinde Körfez Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan O.Ç. serbest bırakılırken, Ahmet A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ENTÜBE EDİLDİ

7’nci kattan şüpheli şekilde düşerek ağır yaralanan Sedefnur Çağlar’ın Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Sedefnur’un vücudunun birçok yerinde kırık olduğu öğrenildi.

Ciğerlerindeki sorun nedeniyle entübe edilen Sedefnur’un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

(DHA)