İstanbul Pendik'te boğazını keserek 7 yaşındaki kızını öldüren ve aynı bıçakla intihar girişiminde bulunan 'baba'nın evli olduğu kadınla arasında uzaklaştırma kararı olduğu ortaya çıktı.

7 yaşındaki kızını öldüren Habip Öztürk'ün uzaklaştırma kararı varmış!

İstanbul Pendik’te akşam saat 21.00 sıralarında Kavakpınar Mahallesi Hızır Sokak’ta meydana gelen olayda Habip Öztürk isimli erkek, 7 yaşındaki kızının boğazını keserek katletti.

İHA'nın haberine göre; cinayete ilişkin yeni gelişmeler ortaya çıktı. Öztürk'ün yurt dışında çalıştığı ve 2 ay önce yurt dışından geldiği, evli olduğu kadınla arasında uzaklaştırma kararı olduğu ve kızını anneannesinden alarak cinayeti işlediği öğrenildi.

Katil baba Habip Öztürk’ün, sosyal medya hesaplarında kızı ile fotoğraflar ve videolar paylaştığı ve cinayeti işlemeden 4 saat önce kızıyla fotoğraf paylaşarak fotoğrafın üzerine “Seni çok seviyorum güzel kızım” yazdığı ve paylaşım yaptığı görüldü.

SOSYAL MEDYA HESABINI 216 BİN KİŞİ TAKİP EDİYOR

Kadın kuaförü olarak çalışan katil zanlısı Habip Öztürk’ün sosyal medya hesaplarında işlettiği kurumda videolar paylaştığı ve 216 bin takipçisi olduğu öğrenildi. Kızını öldüren Habip Öztürk’ün Arnavutluk Tiran’da kuaförlük yaptığı ve yaklaşık 2 ay önce İstanbul’a geldiği, sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yaptığı ve kadın kuaförü olduğu öğrenildi.

Olaya tanık olduğunu iddia eden yurttaş Tahsin Gürsoy, “Biz yürüyorduk, pazardan geliyorduk. Bağırma sesleri vardı, kızın annesi yetişin yardım edin diye bağırıyordu. Evden çıkarak koştu yetişin diye bağırdı. Biz çok fazla yanaşmadık ama duyduk” dedi.