İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde 8 aylık hamile Arzu D. evinde doğalgaz borusuna asılı halde ölü olarak bulundu. 24 yaşındaki kadının ailesi, kızlarının evli olduğu Engin D. tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Arzu D.'nin ailesine attığı mesajlarda Engin D.'den şiddet gördüğünü anlattığı, "Ölürsem bunun sorumlusu kocamdır" dediği öğrenildi.

8 aylık hamile kadın doğalgaz borusuna asılı halde bulundu

Gaziosmanpaşa’da bir çocuk annesi ve 8 aylık hamile Arzu D., evde doğalgaz borusuna asılı halde ölü bulundu. Soruşturmada, ilk belirlemelere göre Arzu D.'nin intihar ettiği şüphesi üzerinde durulduğu öğrenildi.

Ancak kızlarının evli olduğu erkek ile problemler yaşadığını savunan aile, Engin D. tarafından öldürülmüş olabileceğini söyledi. Arzu D.'nin ailesine attığı mesajlarda da Engin D. tarafından şiddet gördüğünü anlattığı, "Ölürsem bunun sorumlusu kocamdır" dediği öğrenildi.

İHA'nın aktardığına göre, abla Duygu Aydemir, Engin D. ve Arzu D.'nin olay anında evde bulunan 3 yaşındaki çocuklarının kendilerine, "Teyze babam annemi astı işe gitti, gelecek geri kurtaracak” dediğini iddia etti. Evli olduğu Engin D. tarafından sürekli şiddete maruz kalan Arzu D.'nin emniyete de şikayette bulunduğu söylendi.

3 yaşındaki çocuğun kendilerine olayı anlattığını belirten bina sakini Nebahat B. ise, “Çocuğa sorduk, annen nasıl öldü diye. Çocuk, babam annemi çok dövdü ama çok sert vurdu sonra annem öldü. Annem ile babam çok kavga ettiler. Babam salıncağımı kesti, aldı getirdi anneme böyle yaptı” diye anlattığını söyledi.

"BANA BİR ŞEY OLURSA HAKKIMI MUTLAKA ARAYIN"

Kardeşinin intihar ettiğine inanmadığını belirten abla Duygu Aydemir, şunları söyledi:

"Anlaşamıyorlardı zaten boşanma aşamasındalardı. Birkaç kez geldi bizde kaldı. Biz geri dönme dedik. Ayın 8’inde bana mesaj attı 'eğer bana bir şey olursa arayın hakkımı peşimi bırakmayın' dedi. 'Engin sürekli beni tehdit ediyor' dedi. Kendisine zarar verecekken hep bağırarak kurtulmuş. Şikayetleri var karakolda.

Bir gün öncesinde bana mesaj attı 'arayıp sormayın' diye. Sonra arkasından yine mesaj attı 'mesajımı dikkate almayın Engin zorla bu mesajı bana attırdı' diye. 'Ne olursa olsun bana bir şey olursa hakkımı arayın' dedi bana.

Dün biz kocasını aradığımızda bana 'intihar etmiş' diye gülerek cevap verdi. Evine gittim belki şaka yapıyordur dedim ama bana göstermediler, yeğenim geldi 3 yaşında 'teyze babam annemi astı işe gitti gelecek geri kurtaracak' dedi. 8 aylık hamileydi 25 gün sonra doğumu vardı alışverişini yapmıştık beraber. Biz hakkımızı aramak istiyoruz. Benim kardeşim kendini asmadı o zaten kendisini astırmazdı o bağırır çağırır kendini kurtarırdı. Her şeyi Engin yaptı yalan söylüyor.”