90 BPM isimli rap grubu “Şehir FM” adlı ikinci stüdyo albümü bugün yayınlandı. 15 şarkıdan oluşan albümde 90 BPM’e, Ağaçkakan, Kamufle, Kutay Soyocak, Trakya Bambaataa, İdil Meşe ve Da Proff eşlik etti. Albümün ilk video klibi Bedirhan Karakurluk yönetmenliğinde “Hatıra Müzesi” şarkısına çekildi. Şehir FM albümü, karanlık, sofistike beat’leriyle kozmopolit bir şehir olan İstanbul’u tüm […]

90 BPM’den yeni albüm: “Şehir FM”

90 BPM isimli rap grubu “Şehir FM” adlı ikinci stüdyo albümü bugün yayınlandı.

15 şarkıdan oluşan albümde 90 BPM’e, Ağaçkakan, Kamufle, Kutay Soyocak, Trakya Bambaataa, İdil Meşe ve Da Proff eşlik etti.

Albümün ilk video klibi Bedirhan Karakurluk yönetmenliğinde “Hatıra Müzesi” şarkısına çekildi.

Şehir FM albümü, karanlık, sofistike beat’leriyle kozmopolit bir şehir olan İstanbul’u tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.

90 BPM

90 BPM, Türkiye’nin popüler Türk Hiphop / Rap gruplarından. 90 BPM, Da Poet, Farazi V Kayra, Sorgu ve Savai tarafından kuruldu. 2015 yılında “Kötülük Bizim İşimiz” adlı ilk stüdyo albümlerini çıkartan grubun “Elimde Yalanlarla” adlı şarkısı, dinleyiciler tarafından beğenildi.

Lirik stilleriyle diğer Rap gruplarından ayrılan 90 BPM, Haziran 2018’de ikinci stüdyo albümlerinden önce “Simsiyah” adlı single’larını yayınladı.