Ankara Büyükşehir Belediyesi, AKP Ankara Milletvekili Fatih Şahin’in, “Belediyeden yardım alan aileler AK Parti’den istifaya zorlanıyor” iddiasını sert bir dille yalanladı. Belediyeden yapılan açıklamada, Şahin’in kendi siyasi kariyer planı için Yavaş’a iftira attığı belirtildi

ABB’den AKP’li Şahin’e yalanlama: “Siyasi kariyeri için Mansur Yavaş’a iftira atıyor”

BirGün ANKARA

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), AKP Ankara Milletvekili Fatih Şahin’in, “Belediyeden yardım alan aileler aranarak, yardımın devam etmesi için AK Parti’den istifa etmeleri gerektiği söyleniyor” iddialarını yalanladı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Kendisine siyasi kariyer planı yapmak için Başkanımız Mansur Yavaş hakkında mesnetsiz iddialarda bulunan Şahin, iftira içeren söylemlerinE bir yenisini daha eklemiştir” ifadesi kullanıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, herkese eşit derecede hizmet götürdüğünün altını çizen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Sosyal yardımlar da yine ilgili birimlerimizce aynı duyarlılıkla sürdürülmektedir. Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, kendi personeline dahi istedikleri sendikaya üye olmaları ve bir zorlama olması halinde derhal kendisine bildirilmesi konusunda genelge yayınlayan tek Başkandır. Bilgisi dışında gelişen bir hatalı uygulama olduğunda da derhal müdahale edildiğinin en yakın şahidi Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki tüm partilerin gruplarıdır.”

İFTİRALARA AYIRACAK VAKİT YOK

Belediyeden yapılan açıklama şöyle:

“Son yerel seçimlerde aziz milletimizin sandıkta verdiği net mesajdan da anlaşılacağı üzere artık Ankara'da insanlar bereket, huzur ve mutluluk istemektedir. Başkent'in artık kısır çekişmelere, iftira siyasetine ve Başkanımız Sayın Mansur Yavaş hakkında sürekli gündem devşirip kendine kariyer yapmayı hedefleyenlere ayıracak vakti yoktur. Bu siyaseti ısrarla sürdürmenin Başkent Ankara'ya bir faydası olmadığı gibi, kendilerine de fayda getirmeyeceği ve millet vicdanında mahkum olacakları açıktır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına, Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın ortak aklı önceleyen, şeffaf, katılımcı, denetlenebilir ve herkese eşit mesafedeki yönetim anlayışı ile ara vermeden devam edecektir.”

cukurda-defineci-avi-540867-1.