Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yürütme Kurulu üyesi Hanan Aşravi’nin ABD’ye yaptığı vize başvurusu gerekçe gösterilmeden reddedildi.  Aşravi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “1960’ların sonlarından beri Filistin’de aktivistim. Her zaman şiddetsiz direnişin sıkı bir destekçisi oldum ama ABD’ye vize başvurum herhangi bir sebep verilmeksizin reddedildi” açıklaması yaptı. Aşravi, açıklamasında, Donald Trump yönetimine işaret ederek, “Bu yönetim benim […]

ABD, FKÖ yöneticisinin vize başvurusunu gerekçesiz reddetti

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yürütme Kurulu üyesi Hanan Aşravi’nin ABD’ye yaptığı vize başvurusu gerekçe gösterilmeden reddedildi. 

Aşravi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “1960’ların sonlarından beri Filistin’de aktivistim. Her zaman şiddetsiz direnişin sıkı bir destekçisi oldum ama ABD’ye vize başvurum herhangi bir sebep verilmeksizin reddedildi” açıklaması yaptı.

Aşravi, açıklamasında, Donald Trump yönetimine işaret ederek, “Bu yönetim benim ABD’ye bir daha ayak basmamam şeklinde karar almış. Umarım birileri torunlarıma ve ailemin geri kalanına bunu açıklayabilir” diyerek tepkisini dile getirdi.