Abdocan'ın abisi Zafer Cömert isyan etti: 22 aydır deli gibi ağlıyoruz

Antakya'da Gezi eylemleri sırasında Akrep adı verilen zırhlı araçtan aılan gaz fişeğiyle yaşamını yitiren Abdullah Cömert'in yarın Balıkesir Adliyesi'nde görülecek davası öncesinde ağabeyi Zafer Cömert sosyal medyadan isyan etti.

Duygularını Twitter arcılığıyla dile getiren Zafer Cömert, "Dişimi kırdım kendimi sıkmaktan, dişim kırıldı düşünebiliyor musunuz? Ne kadar strese girmişim. Ağlamak istersin ağlayamazsın.(...) Yaşadıklarımızı yazarken bazen ben bile inanmıyorum, çok ütopik geliyor, nasıl olur diyorum kendime. Bu kadar fazla değil mi diye soruyorum" diye yazdı.

'BİZ ABDOCAN'I ÇOK SEVİYORDUK'
Abdocan'ın ölümünün üzerinden geçen zamana karşılık acılarının ilk günkü gibi olduğunu vurgulayan Cömert, "Biz Abdocanı çok seviyorduk, en küçüğümüzdü nasıl sevmeyelim, benden 10 yaş küçük, ellerimizde büyüdü, çocuğumuzdu, aldılar onu bizden. 22 ay geçti, annem arar ağlarız, babam arar ağlarız, abim arar ağlarız, ağlarız işte, hep ağlarız, ağlıyoruz işte 22 aydır, deli gibi ağlıyoruz" dedi.

Son olartak Cumhurbaşknı Tayyip Erdoğan'ın annesi Hatice Cömert'e açtığı 'tehdit' davasıyla çalıştığı yerde herkesin kim olduğunu öğrendiğini anlatan Cömert, işten atılabileceğini belirtti.

'BELKİ İŞİME SON VERİLECEK'
Zafer Cömert, şu mesajları paylaştı; "Ofiste çalışanların çoğu AKP'li. Deşifre oldum o kadar saklamama rağmen, ki bu duruşmada bilmeyenler de bilecek kim olduğumu, mesela AKP ilçe başkanı var bizim ofiste. Belki dönünce işime son verilecek kim bilir, o kadar izin kullanıyorum, belki işime konsantre olamadığım bahane edilecek bilmiyorum."

Ailedeki tek çalışan kişi olduğunu belirten Zafer Cömert, "Annem halısaha maçına gitme dedi bana ayağımı sakatlayınca, tüm ailedeki tek çalışansın, aç kalırız dedi, gitmiyorum hiçbir yere. Hep diyorum, biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Maddi yardım yapmak isteyenlere teşekkür ederim, kabul etmiyoruz" dedi.

Abdullah Cömert'in kardeşi BirGün'e yazdı: Her cuma günü...

Erdoğan, Abdocan'ın annesine 'tehdit' gerekçesiyle dava açtı!

Abdullah Cömert'in abisini gözaltına aldılar