Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, Halk TV'de katıldığı canlı yayında "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz Sayın Şener?' sorusuna "Ben zaten istifa ettim" diye cevap verdi. CHP'den yeniden vekil adayı gösterilmeyen Şener, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda Sinan Oğan'a, ikinci turunda geçersiz oy verdiğini açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi
Abdüllatif Şener: Kılıçdaroğlu'na oy vermedim

Son dönemlerde CHP Genel Merkezi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert şekilde eleştiren Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, Halk TV'de katıldığı canlı yayında "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz Sayın Şener?' sorusuna "Ben zaten istifa ettim" diye cevap verdi.

Şener, açıklamasının devamında "Eleştirilerimin bir partiden ya da adaydan olmakla ilgisi yoktur" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin 2. turundan kime oy verdiniz sorusuna Şener şöyle yanıt verdi:

"1. turda Sinan Oğan'a oy verdim. 2. turda ise geçersiz oy kullandım. Milletvekili değildim ve oyumu böyle kullandım. Oy sandığına giderken milletvekili değildim." dedi.

TANJU ÖZCAN PROGRAMA BAĞLANDI: SİZİN GİBİ BADEM BIYIKLILARA GÜVENİLMEZ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şener'in konuk olduğu programa bağlandı ve Şener'i sert sözlerle eleştirdi. Özcan, "Sizin gibi badem bıyıklılara güvenilmez." dedi. Özcan şu ifadeleri kullandı: “Ben yıllarca bu yüzden eleştirdim. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştıkları için eleştirdim ama bugün benim bütün sorularımın cevaplarımı vermiş oldunuz. Size verilebilecek çok fazla cevabım yok çünkü değmezsiniz.”