Denizli'de Acıpayam Adalet Sarayında Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan M.A.D, zimmetine 4,5 milyon TL geçirdiği iddiasıyla Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA
Acıpayam Adalet Sarayı Yazı İşleri Müdürü, zimmetine para geçirdiği iddiasıyla tutuklandı
Fotoğraf: İHA

Denizli’de Acıpayam Adliye Sarayı'nda Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan ve zimmetine 4,5 milyon lira geçirdiği iddiasıyla aranan müdür, JASAT tarafından Afyon’da saklandığı villada yakalandı. 

Denizli’de Acıpayam Adalet Sarayı'nda Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan M.A.D. hakkında, zimmetine para geçirdiği iddiasıyla Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında soruşturma açıldı.

Geçen hafta başında görevine gelmeyen ve kendisine ulaşılamayan Yazı İşleri Müdürü M.A.D.’nin yaklaşık 4,5 milyon lira parayı zimmetine geçirdiği ve bu yüzden hakkında açılan soruşturma çerçevesinde arandığı belirtildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Firar eden müdür M.A.D, jandarma ekipleri tarafından Afyonkarahisar’da saklandığı villada yakalanarak Denizli'ye getirildi. Adliyeye sevk edilen müdür, zimmet suçundan tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.