İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde zarar gören yurttaşlar için Adana Ceyhan Belediyesi yardım kampanyası başlattı. Depremzedelere gönderilmek için yardım kolileri hazırladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Tüm kalbimizle İzmir'in yanındayız” dedi.

Adana Ceyhan Belediyesi’nden İzmir’e destek

Adana’nın Ceyhan Belediyesi İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde zarar gören yurttaşlar için yardım kolileri hazırlandı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, depremden zarar uğrayan yurttaşlara destek olmak için battaniye ve maskelerin bulunduğu kolileri hazırladıklarını açıkladı.

'TÜM KALBİMİZDE İZMİR'İN YANINDAYIZ'

Depremzedelerin yanında olmak ve onların yaralarını sarmak için bir nebzede bizim katkımız olsun diyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "İzmir de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Bizde Ceyhan Belediyesi olarak onların yanında olmak istiyoruz” dedi.

adana-ceyhan-belediyesi-nden-izmir-e-destek-800538-1.

Bütün yurttaşların depremzedelerin yaralarını sarması ve onlara destek olması gerektiğini vurgulayan Ceyhan Belediye Başkanı Erdem, “Tüm kalbimizle İzmir'in yanındayız. İzmir'e gönderilmek üzere Hayır Çarşımızda hazırladığımız battaniye ve maske kolileri hazırlanarak deprem bölgesine ulaştıracağız. Tüm İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor. Can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.