Adana’nın Sarıçam ilçesinde, Fadime Koca, bir süre önce ayrıldığı Fahri Koca tarafından av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü. Polis, kaçan Koca'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Adana'da bir kadın ayrıldığı erkek tarafından tüfekle vurularak öldürüldü

Adana'da, Fadime Koca isimli kadın kızıyla marketten dönerken bir süre önce ayrıldığı Fahri Koca tarafından vurularak öldürüldü.

Sarıçam ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde meydana gelen olaya göre, 3 çocuk annesi Fadime Koca, bir süre önce Fahri Koca ile birlikte yaşadıkları evi terk etti. Çocuklarını da yanına alan Fadime Koca, kiraladığı evde oturmaya başladı.

Kadının geri dönmesi için konuşmalar yaptığı öne sürülen Fahri Koca, kızıyla marketten dönen Fadime Koca'yı av tüfeğiyle başından vurdu.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Fadime Koca'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Fadime Koca’nın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzerine Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay sonrası kaçan Fahri Koca'nın yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

(DHA)