Adana'da iki gündür süren sağanak yağış nedeniyle metrekareye 200 kilogram yağmur düştü. Belediyenin çalışmalarına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Elbette bu altyapı sorunu henüz yeni seçilen bizden kaynaklanmıyor, ancak ben çözmek için var gücümle çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim" dedi

Adana'da sel | Zeydan Karalar: Altyapı sorunu bizden kaynaklanmıyor

YAKUP DURMUŞ / ADANA

Adana'da iki gündür süren sağanak yağış nedeniyle metrekareye 200 kilogram yağmur düştü.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun yağış nedeniyle zarar gören mahallelerde çalışmalara katıldı, yurttaşların sorunlarını dinledi.

Sağanak yağışın boyunuta dikkati çeken Karalar, "PTT evleri mahallesinde 'Boş Dere' diye tabir ettiğimiz yer taştı" ifadelerini kullandı.

"ALTYAPI SORUNU BİZDEN KAYNAKLANMIYOR"

Dün akşam sosyal medya hesabından açıklama yapan Karalar, "Elbette bu altyapı sorunu henüz yeni seçilen bizden kaynaklanmıyor, ancak ben çözmek için var gücümle çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Bu gece eve gitmiyorum" dedi.

SEYHAN BELEDİYESİ, KAPILARINI GÖÇMENLERE AÇTI

Seyhan Belediyesi, su baskını nedeniyle tarım işçisi olarak çalışan yaklaşın yüz göçmeni yaşadıkları çadırlardan alarak belediyenin Taziye Kültür Evleri'ne yerleştirdi.

Belediye ayrıca, yoğun yağışlar nedeniyle mağdur olan yurttaşlar için Taziye Kültür Evleri'nde barınma ve yemek ihtiyaçlarını üç gün boyunca karşılanacağını açıkladı.

adana-da-sel-zeydan-karalar-altyapi-sorunu-bizden-kaynaklanmiyor-666582-1.