Galatasaray Kulübü, Adıyaman'da, depremde yıkılan bina enkazından 62 saat sonra sağ olarak kurtarılan 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Galatasaraylı Cihan Emir Parlak, enkazdan çıkartıldıktan sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, futbolcular Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüşmüştü.

Adıyaman'da 62. saatte enkazdan çıkarılan Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti
Fotoğraf: AA

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da, bina enkazından 62 saat sonra çıkarılan Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti.

Galatasaray Spor Kulübü tarafından Cihan Emir Parlak’ın ölümüne ilişkin yapılan açıklamada, “"Depremden sağ olarak kurtulan ve Galatasaray sevgisiyle içimizi ısıtan Cihan Emir Parlak’ın, vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Genç taraftarımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz. Seni hep gülen yüzünle hatırlayacağız Cihan…" ifadelerine yer verildi.

Adıyaman'da, bina enkazından 62 saat sonra "futbol sohbeti" eşliğinde çıkarılan Cihan Emir Parlak, Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavisi altına alınmıştı. Galatasaraylı Cihan Emir, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, futbolcular Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu ile telefonda görüşmüştü.

Cihan Emir, Özbek'e İstanbul'a gelip Fenerbahçe maçını tribünde izlemek istediğini söylemişti.

Dursun Özbek de Cihan Emir'e, "Sizi gördüğüm için seviniyorum. Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda da görüşürüz. Fenerbahçe maçına sizi getireceğim, şampiyonluk maçı olacak." ifadelerini kullanmıştı.