Afyonkarahisar'da 3'ü kadın 4 kişi evde silahla vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyen kişinin eski damat olduğu ortaya çıktı. Fail erkeğin boşandığı kadının baba evine gittiği ve burada yaşanan tartışmanın ardından katliamı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kaynak: AA
Afyon'da katliam: Bir evde 3'ü kadın 4 kişi öldürüldü
FOTOĞRAF: AA

Afyonkarahisar'da 3'ü kadın 4 kişi evde silahla vurularak öldürüldü.

Merkeze bağlı Çağırbağ beldesi Uğur Mahallesi'ndeki bir evden silah sesleri duyulduğu ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede 3’ü kadın 4 kişinin silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. 

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini söyledi.

Yiğitbaşı, şüphelinin yakalanması için çalışmaların tüm kolluk kuvvetlerince sürdürüldüğünü belirterek, "Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir." dedi.

KATİLİN ESKİ DAMAT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Cinayeti işleyen kişinin eski damat olduğu ortaya çıktı. Fail erkeğin boşandığı kadının baba evine gittiği ve burada yaşanan tartışmanın ardından katliamı gerçekleştirdiği öğrenildi. Fail erkek M.M.T. ve katledilen Havva Şenol’un çocuk velayeti nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı, 2019 yılında ise bu sebeple bir televizyon programına katıldıkları da ortaya çıktı. Fail M.M.T, Havva Şenol, babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneanne Emine Tanış’ın üzerine pompalı tüfekle 10 el ateş açarak öldürdü.