Ağrı Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mesut Doğan, tartıştığı kadın meslektaşını silahla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Mesut Doğan ise ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

Ağrı'da kadın cinayeti: Kadın polis, erkek meslektaşı tarafından katledildi!

Ağrı’da bir kadın polis, aralarında tartışma çıktığı iddia edilen Mesut Doğan isimli erkek meslektaşı tarafından öldürüldü.

Olay dün saat 22.00 sıralarında Hürriyet Mahallesindeki pansiyonda meydana geldi. Kadın polis memuru Esra Çelik ile Mesut Doğan henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

Mesut Doğan'ın, silahla ateş açtığı kadın Esra Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi.

Yaşamını yitiren Esra Çelik'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan Mesut Doğan ise ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

Esra Çelik'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Çelik'in sabah saatlerinde hastane morgundan alınan cenazesi karayolu ile memleketi Diyarbakır'a gönderildi. Aynı saatlerde emniyetteki ifadesi tamamlanan ve adliyeye çıkarılan Mesut Doğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA, DHA