Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP listelerinden Meclis’e giren vekilleri ile görüştüğü fotoğrafları paylaştı. Paylaşıma çok sayıda kullanıcı "Milletvekili paylaşımı yerine sandıklara sahip çık" tepkisi gösterince Davutoğlu, söz konusu fotoğrafı sildi.

Kaynak: Haber Merkezi
Ahmet Davutoğlu, gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi
Fotoğraf: AA

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP listesinden TBMM'ye giren vekilleriyle yaptığı görüşmeyi Twitter'dan duyurdu. Yaptığı duyuruya, "Sandıklara sahip çık" tepkisi alan Davutoğlu, söz konusu paylaşımı sildi.

Millet İttifakı'nın ortaklarından Gelecek Partisi, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 19 adayla CHP listesinden girdi. Kesin olmayan sonuçlara göre, Gelecek Partisi'nin 19 kişilik kontenjanından 10 isim Meclis'e girdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından Meclis'e giren milletvekilleriyle ilk grup toplantısını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Millet İttifakı adına sandıklara sahip çıkma çağrısı yapmak yerine Twitter’da milletvekili toplantısı yaptığı için tepki çeken Davutoğlu, paylaşımını sildi.

Ahmet Davutoğlu'nun sildiği paylaşım:

Davutoğlu tweeti sildikten sonra yaptığı paylaşımda ise “YSK'yla ilgili ortaya saçılan iddialar çok vahim. Bu iddialar maddi hata denilerek geçiştirilemez. Gerekirse tüm ıslak imzalı tutanaklar tek tek yeniden sisteme girilmeli. Her bir oy kutsaldır, hiç kimse bir tek oyu ziyan edemez!” ifadelerini kullandı.