Ahmet Hakan'a 'gürül gürül' hükümeti övmek yetmedi: Bilal Erdoğan'dan özür dilemelisiniz...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde yayımlanan ve hükümete 'gürül gürül' övgü yağdıran yazısının ardından bugün yayımlanan yazısında da CHP'li Haluk Koç'a "Bilal Erdoğan'dan özür dilemelisiniz Sayın Koç" ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Haluk Koç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın 'IŞİD'le bağlantılı olduğu iddiasıyla' gösterdiği fotoğrafların ardından Koç'un Bilal Erdoğan'dan 'özür dilemesi' gerektiğini iddia eden Ahmet Hakan, bugün "GENÇ bir insan neden IŞİD'e katılıp kendini patlatır?" başlığıyla bir yazı kaleme aldı.

ahmet-hakan-a-gurul-gurul-hukumeti-ovmek-yetmedi-bilal-erdogan-dan-ozur-dilemelisiniz-96139-1.Hakan, yayımlanan yazısında 'Bilal Erdoğan'ın IŞİD ile bir ilgisi olmadığını', CHP'li Haluk Koç'un "Fatih'te ciğercilik yapan kardeşlerden özür dilemesinin yetmeyeceğini, Bilal Erdoğan'dan da özür dilemesi gerektiğini" vurgulayarak şunları kaleme aldı: "Buradan Haluk Koç’a sesleniyorum: Bilal Erdoğan’dan da özür dilemelisiniz Sayın Koç. Korkmayın, çekinmeyin, özür dileyerek küçülmezsiniz. Tam tersi asıl dilemeyerek küçülürsünüz."

Ahmet Hakan'ın ilgili yazısının tamamı: http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ahmet-hakan_131/yuzlerce-huri-vaadiyle-mi-kendilerini-patlatiyorlar_40026559